Welkom
Winkelmandje
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...

KlantenserviceChat met ons

Bel ons
: +3170 31 99 985

Mail ons: customersupport@xd-design.com     


Klantenbeoordeling 9.4/10
  64.068
vind-ik-leuks

  12.111 volgersDo not delete this link
Er zijn geen producten gevonden.
Do not delete this link

Thermosflessen van de hoogste kwaliteit!

XD Design is al 25 jaar bekend als de meest innovatieve design brand voor al je thermosflessen. Hierdoor levert XD Design altijd producten van de hoogste kwaliteit. De isoleerflessen van XD Design zijn altijd stijlvol maar ook gemakkelijk te onderhouden door hun slimme design. De thermosflessen kan je makkelijk meenemen zodat je dranken langdurig warm of koud blijven, waar je ook gaat! Een design thermosfles is een ideaal cadeau om te geven of voor jezelf.

Tegenwoordig zijn we steeds vaker onderweg en willen dan ook voorzien zijn van onze heerlijke huisgemaakte koffie, thee of fris water. Al onze thermosflessen beschikken over een isolerende laag waardoor warme dranken langer warm blijven, en koude dranken langer koud.

XD Design heeft niet alleen 25 jaar ervaring in thermosflessen, maar ook een duidelijke visie voor de toekomst. Daarom ontwikkeld XD Design duurzame thermosflessen die na jarenlang gebruik eenvoudig te recyclen zijn. Lees ook meer over onze duurzame thermosflessen en andere drinkwaren en hoe deze met het Cradle to Cradle certificaat de afval berg in de wereld helpen verminderen.