Magazine /


De grote flessentestDOOR LISA LABREY:

Toen mij gevraagd werd of ik een aantal sportflessen wilde testen, had ik niet gedacht dat het 6 totaal verschillende flessen zouden zijn. Omdat ik dagelijks veel drink en regelmatig sport, leek het me geen probleem. Normaal hergebruik ik flesjes uit de supermarkt en koop ik iedere twee weken een nieuwe. Voor deze vergelijking heb ik iedere fles een week gebruikt en steeds gevuld met kraanwater. Geen verschil, qua smaak dan! Want op het gebied van gebruik waren er wel degelijk grote verschillen, zoals u in mijn recensie kunt lezen.

Mijn ervaring
1. Frost sportfles
Wanneer je deze fles oppakt, valt direct de textuur op. Toen ik snapte dat er geen sprake was van beschadiging, heb ik volgens de instructie het flesgedeelte in de vriezer gelegd. Na drie uur kon ik dat er weer uit halen, mijn sportdrank erin, en de dop er op doen. Na de training en een verfrissende douche, was het restant van mijn drankje nog steeds heerlijk koel.

2. Tritan sportfles
Een groot model (800 ml) met een bijzonder kenmerk: een rietje! Tijdens spinning training in de sportschool komt dat rietje goed van pas. Je hoeft de fles niet te kantelen om te kunnen drinken. De drinktuit is tevens de afsluiting van de fles. Omdat daar geen extra beveiliging op zit, wordt deze fles aanbevolen voor binnen sporten.

3. Bopp sportfles
Origineel! Dat was mijn eerste gedachte toen ik deze fles zag. Overduidelijk een fles voor tijdens het hardlopen. De opening in de fles fungeert als handvat. Het gekleurde element voelt prettig en zacht aan. Ondanks deze opening, kan de fles 550 ml vloeistof bevatten. De sluiting kan helaas niet vergrendeld worden, dat is een minpuntje. Het is verder een praktische fles waar je zeker de aandacht mee trekt.€ 17,95
Shop nu

€ 14,95
Shop nu

€ 17,50
Shop nu