Welkom
Winkelmandje
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...77K 14.5K


Do not delete this link

Solar Chargers

Solar opladers van XD Design

Nooit meer zonder stroom met de solar opladers van XD Design! Tegenwoordig kan men zich een leven zonder mobiel of tablet moeilijk voorstellen. Van sms’jes en gesprekken naar e-mailen, muziek luisteren, internetten, navigeren en gamen. En wat nu als je batterij van de smartphone of tablet sterft en je niet in de buurt bent van een stroombron? Dit kan heel erg vervelend zijn. En wat als je voor een langere tijd geen stroomvoorziening hebt? Bijvoorbeeld tijdens het reizen of een heerlijke wandeling op vakantie. Wees niet bang! Met de XD Design handige zonne-energie opladers, (ook wel zonnecel oplader genoemd) kun je gemakkelijk je telefoon, tablet, camera en mp3/mp4 speler wanneer en waar je ook bent opladen. 

Je kent ze wel, die momenten wanneer je door een lege batterij net een belangrijke e-mail of voetbaluitslag mist. Dat is nu definitief voorbij, met de XD Design solar opladers! 

Wat zijn de voordelen?

Het voordeel van de XD Design zonnecel oplader is dat je jouw mobiele apparaten kan opladen zonder stopcontact. Je kunt de solar opladers dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Door middel van de tientallen aanwezige zonnecellen aan de voorkant of bovenkant wordt natuurlijk zonlicht opgevangen. Na een oplaadduur van 14-22 uur is de solar oplader vol en klaar voor gebruik. 

Buiten het feit dat je dus nooit meer zonder stroom zou komen te zitten, laadt de zonnecel oplader je telefoon of tablet ook nog eens milieuvriendelijk op. Voor een optimaal resultaat raden wij je aan om de solar charger buiten aan direct zonlicht bloot te stellen. Achter het raam kan de XD Design zonnecel oplader prima worden opgeladen, maar houdt er rekening mee dat de oplaadtijd langer wordt indien sprake is van dubbel glas of glas met een reflecterende folie aan de buitenkant. 

Tevens wordt er bij alle XD Design solar opladers een usb kabel geleverd. Hierdoor is het ook mogelijk is om de solar opladers direct op te laden. Diezelfde kabel heb je ook nodig zodra de ingebouwde batterij helemaal leeg is. De kracht van het zonlicht zal namelijk niet voldoende zijn de batterij weer ‘wakker’ te maken. 


De XD Design solar opladers zijn onderscheidend door de hoge kwaliteit en het uniek ontworpen design door de in-house designers van XD Design. Wij maken alleen gebruik van A kwaliteit zonnecellen waardoor een optimaal gebruikersgemak kan worden gewaarborgd. Wist je dat recentelijk twee van onze zonnecel opladers een design award hebben gewonnen? 
De Suntree heeft een Good Design award en de Port een Red Dot Design award. 


Voor 18:00 besteld, morgen in huis 2 jaar garantie Gratis verzending boven €50
4 product(en) gevonden
Oplopend|Aflopend
View:
Do not delete this link