Welkom
Winkelmandje
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...

KlantenserviceChat met ons

Bel ons
: +3170 31 99 985

Mail ons: customersupport@xd-design.com     


Klantenbeoordeling 9.4/10
  64.068
vind-ik-leuks

  12.111 volgersDo not delete this link
Er zijn geen producten gevonden.
Do not delete this link

Kurkentrekkers met een handige functionaliteit en luxe design.

Iets te vieren? Vergeet niet een heerlijke fles wijn te ontkurken. Ook dat moet in stijl gebeuren natuurlijk. XD Design biedt kurkentrekkers aan die er niet alleen mooi uit zien maar ook erg handige functionaliteiten hebben. Bijvoorbeeld zoals de ‘Eon’ en ‘Ora’ kurkentrekker.

De ‘Eon’ is een makkelijke twee traps opener, de perfecte kurkentrekker voor elke barman, ober en wijnliefhebber! Deze kurkentrekker heeft een ingebouwd mesje om de folie van de wijnfles te verwijderen. Daarna is het een kwestie van de drie makkelijke stappen te volgen; naar beneden, omhoog en omhoog. De ‘Eon’ kurkentrekker is verpakt in een mooie cadeau verpakking.

De ‘Ora’ is een grote kurkentrekker die goed in de hand ligt. Ook bij deze kurkentrekker staan het design en de functionaliteit centraal. De ‘Ora’ heeft een geïntegreerde folie snijder die het folie van de nek van de fles zal snijden. Daarna is het een kwestie van de twee makkelijke stappen te volgen; naar beneden, en omhoog. De ‘Ora’ is verpakt in een mooie cadeau verpakking.

Genieten van wijn!

Wijn, gezellig tafelen met XD Design

Naast de individuele kurkentrekkers, biedt XD Design ook luxe cadeau verpakkingen aan met de ‘Eon’ en ‘Ora’ kurkentrekker. Deze sets bestaand onder anderen uit een kurkentrekker, wijnfles stoppers, wijn schenktuiten en wijn luchttuiten. Kijk ook een bij deze producten door op onderstaande linkjes te klikken.


XD Design luxe wijn sets met kurkentrekkers: 

-          Airo Tech

-          Airo Primo

-          Airo Lux


Tafelen met XD Design


XD Design biedt ook mooie wijnkaraffen en wijntassen aan. We hebben een breed assortiment aan kurkentrekkers, luxe wijn sets, en luxe wijn karaffen. Waarom? Omdat genieten van het leven, en een heerlijke wijn, belangrijk is.


Als u ook zo van wijn houdt, bekijk dan ook eens deze producten:

-          Wijn karaffen (Lumm, Gliss, Aerato)

-          Wijn accessoires (Airo Primo, Airo Tech, Airo, Airo Plate, Airo lux)

-          Wijn tassen (Flute, Swirl)