Welkom
Winkelmandje
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...

Infuser Bottle Fitgirl

Art nr. P436.055-FIT
Kleur: blauw
Waterfles met infuser, blauw
Waterfles met infuser, blauw Waterfles met infuser, blauw Waterfles met infuser, blauw Waterfles met infuser, blauw

Infuser Bottle Fitgirl

Art nr. P436.055-FIT
Kleur: blauw

Het is bewezen dat 2 liter water op een dag drinken gezond is voor het lichaam, de lijn en de huid. Een betere vraag is dan ook, hoe kom ik aan deze 2 liter water per dag? Met onze loooqs infuser waterflessen kun je het water een heerlijk frisse fruit of kruidensmaak geven waardoor het drinken een stuk sneller en gemakkelijker gaat.

Werking van de Infuser Waterfles
U draait de dop van de fles en haalt het speciale compartiment uit de fles. Dit compartiment kunt u vullen met uw eigen bedachte combinatie, zoals bv. vers fruit, munt bladeren of verse groenten. Vervolgens vult u de fles met kraanwater zodat de ingrediënten zich kunnen vermengen met het water en de smaak verspreid wordt. Even schudden werkt altijd goed, en hoe langer het intrekt des te sterker wordt de smaak. Tijdens de extra hete zomerdagen kunt u het compartiment uiteraard ook goed gebruiken om de ingrediënten te mengen met ijsklontjes om uw drankje extra cool te maken.

De Loooqs waterfles met fruitfilter is gemaakt van het materiaal Tritan wat het product extra stevig maakt. De fles is heel makkelijk in het onderhoud want u kunt hem gewoon in de vaatwasser stoppen na gebruik zodat u weer met een nieuwe combinatie kunt beginnen de volgende dag.

  • Fruit compartiment
  • Beschikbaar met 4 verschillende quotes
  • Inhoud 800ml
  • Duurzaam Tritan
  • BPA vrij
Afmeting: 9,5 x 7,2 x 27,5 cm
(0 beoordelingen)
  € 12,95
© Copyright 2017 XD Design. Alle rechten voorbehouden.