Welkom
Winkelmandje
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Fruit infusion karaf, blauw
Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw Fruit infusion karaf, blauw

Fruit infusion karaf

Art nr. P264.100
Kleur: blauw
Na het enorme succes van de Infuser waterflessen is er nu ook de fruit infusion karaf!

Geniet van heerlijk verfrissend fruitwater op een zonnige dag in de tuin, of tijdens het eten. Met een inhoud van 1.8L kun je een hele dag genieten van fruitwater en op deze manier aan de 2 liter water per dag komen of het delen met een volle eettafel vol familie en vrienden. Hoe dan ook, het drinken van water wordt weer leuk, lekker maar vooral gezond op deze manier.   

Hoe werkt de karaf?

De karaf werkt erg simpel, je verwijderd de kleine ronde blauwe dop aan de bovenkant van de karaf en vult het langwerpige compartiment met vers gesneden fruit. Vervolgens plaats je de dop weer terug en haal je de gehele blauwe bovenkant van de karaf. Vul de karaf met water en plaats de bovenkant met fruit compartiment weer op de karaf.

Het water krijgt nu vanzelf die lekkere fruit smaak! Een beetje heen en weer schudden van het water helpt het proces versnellen.

Materialen

  • Stevig AS materiaal karaf
  • Inhoud van 1.8L
  • 100 % BPA vrij

Onderhoud

De karaf kan het beste schoon gemaakt worden met de hand, niet in de vaatwasser.


  € 34,95