About Us


Backoffice Bobby

Thuisbasis van de enige echte Bobby anti-diefstal rugzak!

XD Design is de trotse ontwerper en producent van de award-winnende Bobby anti-diefstal rugzak.

Tot op heden hebben wij drie modellen geïntroduceerd:
1. de Bobby Original (April, 2016)
2. de Bobby Compact (November, 2016)
3. de Bobby Bizz (May, 2017)


Onze missie
XD Design wilt dat jij  Meer Leeft, en Minder Zorgen maakt! 

Zorg ervoor dat jouw spullen veilig blijven tijdens het reizen met onze 3 generatie Bobby anti-diefstal tassen! Of je nou ver reist, of juist dichtbij, op de fiets, lopend, of met het openbaar vervoer, de Bobby is de perfecte companion.
Geniet van de mooie stad, of het natuurgebied om je heen, de Bobby heeft jou rug!


Ons Verhaal
Wij zijn een trots Nederlands designermerk met kantoren over de hele wereld en ruim 30 jaar ervaring. Onze ontwerpstudio wordt gerund door interne ontwerpers uit alle delen van de wereld.

Ons hart ligt bij het maken van bruikbare en duurzame producten voor betaalbare prijzen. Door bij het ontwerpen met zowel gevoelsmatige als functionele behoeften rekening te houden, streven wij er iedere dag naar om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Of zoals wij het zelf graag noemen: Affordable Uniqueness!

Wij van XD Design zijn van mening dat de druk die op dit moment op ons ecosysteem ligt, te groot is. Het is onvermijdelijk dat wij beter voor onze planeet moeten gaan zorgen. Bij iedere stap in ons ontwikkelingsproces houden wij rekening met de impact die deze op het milieu zal hebben. Dit begint bij de functionaliteit van het product en gaat door tot het materiaal en de verpakking.

Duurzaam ontwerp zit in ons DNA. We zijn jong en enthousiast. We bedenken alledaagse producten, die origineel, toegankelijk en functioneel zijn. Betaalbaar ontwerp dat het dagelijks leven verbetert.

Dat is het idee. Dat is XD Design.

Klant ervaringen

Eerlijk en transparant zijn tegen ons klanten is voor ons erg belangrijk. Wij willen dat alle klanten vrij hun mening kunnen uiten over ons als merk en bedrijf. 

Daarom maken wij gebruik van de services van Trustpilot, zij zijn een onafhankelijk bedrijf die reviews verzameld van klanten over producten en diensten van derde partijen. De reviews op Trustpilot kunnen niet handmatig worden aangepast door ons, of verborgen. Alles wat je ziet, is dus echt!

Het Trustpilot account is een live-feed voor reviews. als er dus een nieuwe beoordeling bij komt, is deze direct zichtbaar hier. Wil je een kijkje nemen op ons Trustpilot account? 

https://www.trustpilot.com/review/xd-design.com