Welkom
Winkelmandje
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Voor 18:00 besteld, morgen in huis 2 jaar garantie Gratis verzending boven €50
Orbo
Orbo is een set van 3 schalen die het dragen en serveren van uw snacks bij ieder diner tot een feest maakt.


€ 29,95 Shop now
Tulip
Zet een bloemetje op tafel met de Tulp salade set. Eenvoudig uw eigen dressing mixen en serveren met de bowl, de hulpstukken
kunt u er handig in
opbergen
€ 19,95 Shop now

XD Design


XD Design biedt het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid!

Wij zijn een trots Nederlands designermerk met kantoren over de hele wereld en ruim 30 jaar ervaring. Onze ontwerpstudio wordt gerund door interne ontwerpers uit alle delen van de wereld.

Ons hart ligt bij het maken van bruikbare en duurzame producten voor betaalbare prijzen. Door bij het ontwerpen met zowel gevoelsmatige als functionele behoeften rekening te houden, streven wij er iedere dag naar om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Of zoals wij het zelf graag noemen: affordable uniqueness!

Wij van XD Design zijn van mening dat de druk die op dit moment op ons ecosysteem ligt, te groot is. Het is onvermijdelijk dat wij beter voor onze planeet moeten gaan zorgen. Bij iedere stap in ons ontwikkelingsproces houden wij rekening met de impact die deze op het milieu zal hebben. Dit begint bij de functionaliteit van het product en gaat door tot het materiaal en de verpakking.

Duurzaam ontwerp zit in ons DNA. We zijn jong en enthousiast. We bedenken alledaagse producten, die origineel, toegankelijk en functioneel zijn. Betaalbaar ontwerp dat het dagelijks leven verbetert.

Dat is het idee. Dat is XD Design.